<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2013 16:20 610

Скаргу Луценка розглянуть 11 лютого у режимі відео-конференції

Печерський районний суд Києва 11 лютого о 14 годині розгляне скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про злочин у режимі відео-конференції.

Таке рішення сьогодні повідомив суддя Віктор Кицюк.

У зв'язку з тим, що Луценка не доставили до суду , суддя Віктор Кицюк поставив на обговорення питання про можливість проведення розгляду справи за участю Ю. Луценка в режимі відео-конференції.

Представник державного обвинувачення сказав, що вважає за можливе провести засідання у режимі відео-конференції.

Водночас, адвокат Ігор Фомін заперечив проти такого розгляду. «Справа в тому, що я маю погоджувати з Луценком спільну позицію по цій справі. Але я протягом більше 10 днів взагалі з ним не спілкувався і не мав такої можливості, оскільки пенітенціарна служба створювала певні перепони», - зазначив захисник.

Головуючий суддя Віктор Кицюк, повернувшись з нарадчої кімнати, заявив, що з метою забезпечення оперативності судового провадження він вважає за доцільне провести судовий розгляд за участю Луценка в режимі відео-конференції.

Суддя також зазначив, що згода екс-мністра на здійснення дистанційного провадження не є обов'язковою, передає УНН.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Скаргу Луценка розглянуть 11 лютого у режимі відео-конференції 5.00 5 1
Політика / Україна
01.02.2013 16:20 610
Еще материалы раздела «Україна»