<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
21.10.2008 16:51 21857

Группа «Баядера» – новый лидер по реализации алкогольной продукции в Украине в августе 2008 года – 584 тыс. дал

Киев. 21.10.2008 г. В августе 2008 года группа «Баядера» реализовала на внутреннем рынке Украины 584 тыс. дал алкогольной продукции в категории водки и водки особой, что является лучшим результатом среди всех игроков рынка ЛВИ Украины.

Реализация 2008 (водка, водка особая)*

Предприятие Август 2008

ООО «НВК» 584,00

ДП «Имидж Холдинг»

АК Имидж Холдинг Апс» 503,20

ООО «Союз Виктан» 351,90

ДП УВК «Nemiroff» 338,00

ЗАО «Львовский ЛВЗ» 128,10.

* данные СОВАТ

Прирост реализации группы «Баядера» в августе 2008 года по сравнению с августом 2007 составил 122,9% (262 тыс. дал водки и водки особой).

За период 8 месяцев 2008 года рост реализации группы «Баядера» на внутреннем рынке Украины составил 65,1% до 2966,80 тыс. дал водки и водки особой по сравнению с аналогичным периодом 2007 года, когда было реализовано 1797 тыс. дал. продукции в данной категории.

По итогам 8 месяцев 2008 года доля реализованной продукции группы «Баядера» на рынке алкогольной продукции Украины в категории водка и водка особая составляет 18,05%

___________________________________________________________________________________________

Группа «Баядера» под управлением ООО «Баядера Холдинг» занимается производством собственных торговых марок алкогольных напитков, а также импортом и дистрибьюцией ЛВИ. Работает на рынке с 1991 года.

Оценка материала:

3.88 / 8
Группа «Баядера» – новый лидер по реализации алкогольной продукции в Украине в августе 2008 года – 584 тыс. дал 3.88 5 8
Прес-релізи / Товари та послуги
21.10.2008 16:51 21857
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний