<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
02.02.2013 14:01 3136

Телеканал «Інтер» став «жертвою» зачистки медіа-ресурсів

Продаж телеканалу «Інтер» свідчить про перерозподіл медіа-ринку в Україні, зокрема, з прицілом на вибори мера Києва та президентські вибори.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

«Було змінено редакційну політику «Інтера», і ця концепція стала більш опозиційною. Це прецедент. Тому що це не «Перший національний», не «5 канал». Це «Інтер»! Окрім того, ми ж говорили, що 2013 рік – це «зачистка»: медіа-ресурсів, політичних ресурсів, партійних ресурсів, концентрація їх перед виборами 2015 року. Чому влада поспішає? Не тільки через те, що «Інтер» став опозиційним, а тому що будуть і київські вибори – це теж дуже важливо. Це важливий медіа-актив на виборах у Києві», – розповів Карасьов.

Нагадаємо, компанія K.H. MEDIA LIMITED, що належить Валерію Хорошковському, уклала угоду про продаж компанії INTER MEDIA GROUP LIMITED за $ 2,5 млрд. Покупцем виступила компанія GDF MEDIA LIMITED, що належить Дмитру Фірташу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Телеканал «Інтер» став «жертвою» зачистки медіа-ресурсів 5.00 5 2
Політика / Україна
02.02.2013 14:01 3136
Еще материалы раздела «Україна»