<
НОВИНИ ДНЯ: Тарифи, субсидії та пенсії в Україні: чи чекати на зміни з 1 червня  Пиріг плацинда з картоплею та цибулею: його подавали воїнам та олімпійцям  ЄС не справляється із потоком кремлівської пропаганди через Telegram, - Bloomberg  Надання відстрочки від призову: чи може ТЦК відмовляти та з яких причин – ЗМІ  Росія готує новий наступ: де найближчим часом може вдарити ворог  Рокот-крумплі по-закарпатські: дуже швидко, просто й неймовірно смачно  "Непоказний дядько, який багато курив": невідомі факти про Симона Петлюру і чому Росія боїться його донинівсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2013 2082

Тимошенко боїться обвинувачень у «брудних грошах» – Т. Чорновіл

Юлія Тимошенко досі вірить, що ніхто не допускає її причетність до «брудних грошей», вважає український політик Тарас Чорновіл.

Ю. Тимошенко, на думку Чорновіла, найбільше боїться обвинувачень у веденні брудного бізнесу, у володінні брудними грошима.

Т. Чорновіл припустив, що вона боїться цього навіть більше, ніж обвинувачення у вбивстві, а тому і обрала стратегію затягування.

«І зараз вона готова рятуватися не від звинувачення у вбивстві, а від звинувачень в тому, що вона працювала з «брудними грошима». Вона чудово розуміє, яка це політична кваліфікація, якщо вона сама це визнає. Юлія Тимошенко досі вірить, що ніхто не допускає, що у неї могли бути «брудні гроші». Хоча в цьому, навіть найяскравіші її прихильники вже не сумніваються», - сказав політик.

Т. Чорновіл зазначив, що стратегія затягування Ю. Тимошенко неправильна і небезпечна.

«Зараз у її навіть найвірніших виборців з'являється сумнів, а може, й справді вона вбила. Юлія Тимошенко не дає їжі ні юридичної, ні доказової, ні аргументаційної на тему, що вона не причетна до вбивства. Вона вважає, що і так всім зрозуміло, що вона ніякого відношення до справи не має і всі вірять у її святість. Юлія Тимошенко і зараз живе ілюзіями, що все в Україні вірять, що вона свята! Через цю її впевненості, всі судові процеси зводяться до того, що вона не дає показань, нічого не доводить, винен Ющенко, Єхануров, а не вона. Я думаю, це абсолютно невірна стратегія і дуже небезпечна. Тим більше, що країна за неї на повстання підніматися зовсім не збирається», - сказав Т. Чорновіл, слова якого передає УНН.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тимошенко боїться обвинувачень у «брудних грошах» – Т. Чорновіл 5.00 5 2
Політика / Україна
13.02.2013 2082
Еще материалы раздела «Україна»