НОВИНИ ДНЯ: В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярніші  Чи становлять китайські "друзі миру" загрозу формулі миру України: оцінка експерта  До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській областівсі новини дня
Політика
Україна
16.02.2013 3143

Тимошенко розповіла іноземному ЗМІ про своїх союзників

В інтерв’ю журналу Politique Internationale экс-прем’єрка Юлія Тимошенко дала оцінку своїм політичним союзникам — партіям «Удар» та «Свобода».

«Віталій Кличко має добрий потенціал, щоб стати політиком державного масштабу, - заявила Тимошенко. - Ми поділяємо з Віталієм спільні принципи, - ті, що захищали під час Помаранчевої революції. Тепер мусимо досягти того результату, який собі намітили».

Стосовно партії «Свобода», Тимошенко закликала не слухати звинувачень у ксенофобії цієї політичної сили. «Свобода» набула популярності передовсім через політику нинішньої влади — тієї політики, яка робиться всупереч інтересам української нації: закриття українських шкіл, переписування історії, зневага до української мови... Я переконана, що «Свобода» доведе світу: брехливі звинувачення, які про неї розповсюджують — не більше, ніж брудна пропаганда», - зауважила Тимошенко.

За матеріалами: Тиждень.ua

Оценка материала:

5.00 / 1
Тимошенко розповіла іноземному ЗМІ про своїх союзників 5.00 5 1
Політика / Україна
16.02.2013 3143
Еще материалы раздела «Україна»