<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Технології
19.02.2013 17:30 1600

Hotmail більше не буде

У вівторок, 19 лютого, корпорація Microsoft офіційно оголосила про запуск нового поштового сервісу Outlook.com, покликаного замінити один з найбільших сервісів світу Hotmail.

Вже відсьогодні розпочнеться поступове переведення користувачів Hotmail на Outlook.com.

"Оновлення відбувається непомітно і миттєво для клієнтів Hotmail; усе, включаючи @hotmail.com адреса електронної пошти, паролі, контакти тощо, залишиться тим самим", - зазначається в повідомленні Microsoft.

Компанія пообіцяла користувачам Hotmail нові переваги: свіжий і інтуїтивно зрозумілий, призначений для користувача, інтерфейс, безліч нових особливостей, а також вищу продуктивність.

Відзначимо, що поштова служба Outlook.com з моменту запуску минулого літа до сьогоднішнього офіційного старту вже зібрала мільйони нових користувачів. У Microsoft запевнили, що їх поштовий сервіс - найшвидкоросліший у світі з показником росту 60 млн юзерів всього за шість місяців.

Проте, незважаючи на приріст числа користувачів, сервіс Outlook.com доки значно відстає від конкурентів - зокрема, аудиторія однієї з найбільших у світі служб електронної пошти Gmail нараховує більш як 425 млн користувачів, повідомляє Кореспондент.biz.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Hotmail більше не буде 5.00 5 1
Бізнес / Технології
19.02.2013 17:30 1600
Еще материалы раздела «Технології»