<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2013 20:30 950

Два генерали міліції помінялись посадами

Керівники Харківської та Сумської обласних УВС змінили один одного на посадах.

Згідно наказу МВС України генерал-майор міліції Олег Демченко, який керував Сумським облуправлінням МВС, очолить міліцію Харківської області.

Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Сумській області.

Цю ж інформацію підтвердили і в структурі МВС України. Представлення О. Демченка особовому складу ГУМВС відбудеться найближчим часом.

Зараз, за словами начальника відділу зв`язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області Наталі Захарової, обов`язки керівника обласної міліції Харківської області виконує полковник Ігор Богданов, який до цього працював заступником начальника харківського обласного главку міліції.

До цього генерал-майор міліції Віктор Козицький, який очолював Головне управління МВС України в Харківській області, призначений керівником Сумської обласної міліції.

Заступник міністра МВС України Сергій Лекарь 13 березня представив особовому складу УМВС України в Сумській області новопризначеного керівника.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Два генерали міліції помінялись посадами 5.00 5 1
Політика / Україна
13.03.2013 20:30 950
Еще материалы раздела «Україна»