<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
19.03.2013 1060

Арбузов поки не буде вводити податок на депозити фізосіб

Національний банк і уряд України не збираються вводити податок на депозити фізичних осіб найближчим часом.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов у вівторок на брифінгу.

«Ані НБУ, ані уряд серйозно не замислювалися над введенням цього податку найближчим часом, оскільки сьогодні головний кредитор нашої держави - це населення», - сказав він.

Арбузов додав, що останнім часом в Україні тільки почала поновлюватися довіра населення до банківської системи, і втрата цієї довіри може обійтися занадто дорого.

Водночас, перший віце-прем'єр не виключив введення податку депозити фізичних осіб у віддаленій перспективі, передає Укрінформ.

Нагадаємо, 26 лютого депутат від Партії регіонів Євгеній Сігал зареєстрував законопроект № 2401, в якому пропонує парламенту ввести 25% податок на прибутки за депозитами фізичних осіб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Арбузов поки не буде вводити податок на депозити фізосіб 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
19.03.2013 1060
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»