<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
25.03.2013 1798

Азаров розкритикував Попова за сніговий колапс

Прем’єр-міністр Микола Азарова оцінив роботу київської влади з ліквідації наслідків снігопаду як незадовільну. Про це він заявив під час засідання уряду.

«Я хочу подякувати за роботу всім, хто в ці дні забезпечував життєдіяльність Києва. Загалом я оцінюю роботу на «трієчку», - сказав Азаров.

«Однак, було забезпечено роботу швидкої допомоги, підвезення продуктів до лікарень тощо. Дякувати Богу, ніхто не помер, не замерз, що просто щастя в таких екстремальних умовах», - додав прем'єр.

Азаров також зазначив, що комунальні служби столиці самотужки не в змозі впоратися з прибиранням снігу оперативно, адже наявної техніки недостатньо для виконання такого значного обсягу робіт.

Так, за словами урядовця, на один гектар в Києві випало 500 т снігу. Тобто, щоб вивезти сніг з площі лише 1 гектар, потрібно 100 рейсів самоскидів. А площа Києва біля 87 тисяч гектарів.

«Тому Уряд сьогодні прийняв рішення залучити до робіт з розчищення і вивезення снігу автотранспорт та навантажувачі державних підприємств і будівельних організацій. А також звернувся до всіх приватних підприємств, які володіють відповідною технікою, із пропозицію включитися в цю роботу», - йдеться у повідомленні прес-служби.

КМДА дозволено використати евакуатори для переміщення автомобілів, які займають проїжджу частину і заважають прибиранню снігу.

Державним установам, підприємствам і організаціям, вузам і технікумам доручено прибрати власну та прилеглу територію – це майже третина всієї роботи, яку необхідно виконати.

Глава Уряду висловив подяку всім, хто в умовах негоди працював – комунальникам, транспортникам, медикам, військовим, працівникам міліції та підрозділів з надзвичайних ситуацій, всім громадянам, хто долучився до боротьби з наслідками стихії і з розумінням поставився до складності ситуації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Азаров розкритикував Попова за сніговий колапс 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
25.03.2013 1798
Еще материалы раздела «Столиця»