<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
12.04.2013 17:14 2729

Опозиція не готова до виборів в Києві

Опозиція у Верховній Раді поки не прийняла остаточного рішення про розблокування роботи парламенту.

Про це повідомило УНН джерело з числа парламентарів.

В якості аргументу для виборців лідери опозиційних сил вирішили використовувати тезу про те, що опозиція не довіряє обіцянкам Партії регіонів.
За словами джерела в парламентській опозиції, «керівництво (фракціі) говорить, що про рішення нам повідомлять до початку пленарних засідань наступного тижня».

За словами джерела, зараз в якості аргументу для виборців лідери опозиційних сил вирішили використовувати тезу про те, що опозиція не довіряє обіцянкам Партії регіонів.
Водночас серед рядових народних депутатів в опозиції все більшої популярності набуває думка, що справжньою причиною блокування парламенту є неготовність опозиції до виборів у Києві.

«Вчора були вимоги виборів, сьогодні крім цього з'явилися вимоги відставки уряду М. Азарова. Ми говоримо: давайте завершимо хоча б щось одне. Якщо Київ – давайте Київ. Давайте затверджувати єдиного кандидата і працювати. А так виходить, що ми заговорюємо тему, тому що у нас немає кандидата, тому що ми, виявляється, до виборів у Києві не готові», - сказав співрозмовник.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Опозиція не готова до виборів в Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
12.04.2013 17:14 2729
Еще материалы раздела «Столиця»