<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Українівсі новини дня
Політика
Україна
18.04.2013 16:10 876

Тимошенко вже здорова - Мінздрав

Міністерство охорони здоров'я України заявляє про те, що необхідності у перебуванні екс-прем'єра Юлії Тимошенко у лікарні вже давно немає.

Майже рік перебування у лікарні суперечить всім українським та міжнародним стандартам лікування.

Як інформує прес-служба відомства, за цей час пацієнтка отримала понад 700 реабілітаційних процедур.

«В цілому пацієнтка вже давно не вимагає активного медичного втручання, а дії, які сьогодні реалізують лікарі харківської лікарні, зводяться до проведення масажних і фізкультурних процедур», - сказано в повідомленні МОЗ.

Окрім того, у Міністерстві підкреслюють, що українські лікарі вже неодноразово констатували відсутність будь-яких перешкод для виписки Тимошенко. Проте сама екс-прем'єр категорично проти цього.

«Виключно йдучи назустріч бажанням пацієнтки, Мінохоронздоров'я не приймає ніяких активних дій щодо виписки Тимошенко з ЦКЛ. Як тільки пацієнтка висловить бажання бути виписаною, це буде зроблено», - заявляють в МОЗ.

Тимошенко госпіталізували у травні 2012 року в лікарню «Укрзалізниці» в Харкові (у неї діагностовано міжхребцеву грижу). 22 лютого комісія МОЗ прийшла до висновку, що Тимошенко більше не потребує лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі. 16 квітня Державна пенітенціарна служба України звернулася до лікарів харківської центральної клінічної лікарні № 5 з проханням вирішити питання необхідності подальшого перебування екс-прем'єра Юлії Тимошенко у медичній установі.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Тимошенко вже здорова - Мінздрав 5.00 5 1
Політика / Україна
18.04.2013 16:10 876
Еще материалы раздела «Україна»