<
НОВИНИ ДНЯ: Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаківвсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2013 10:47 947

Янукович привітав рішення про спрощення порядку видачі віз українським громадянам

Президент України Віктор Янукович вітає рішення Європейського парламенту про схвалення Угоди між Україною та Європейським Союзом щодо спрощення порядку видачі віз громадянам України.

«Європейський парламент проголосував за лібералізацію візового режиму з Україною переважною більшістю голосів», - сказав Глава держави.

«Ми разом з Європейською Комісією провели велику роботу, щоб підготувати ці документи, і врешті-решт це рішення сьогодні було прийнято», - зазначив Віктор Янукович. Президент додав, що українці зможуть відвідувати Європу за новим порядком після завершення всіх процедур та набуття документом чинності.

Глава держави також наголосив на важливості відновлення роботи Верховної Ради. «Вперше за каденцію цього парламенту він почав працювати та приймати закони», - підкреслив Президент.

Оценка материала:

5.00 / 1
Янукович привітав рішення про спрощення порядку видачі віз українським громадянам 5.00 5 1
Політика / Україна
19.04.2013 10:47 947
Еще материалы раздела «Україна»