<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Бізнес
Економіка
13.05.2013 17:35 1845

Влада розповідає про масове будівництво соціального житла

В Україні на дев'яти земельних ділянках з 43 відібраних почалося будівництво житлових мікрорайонів, які можуть брати участь у державних програмах забезпечення українців житлом.  

Про це під час брифінгу повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

«Вже розпочато будівництво на 9 земельних ділянках в Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Миколаєві, Одесі, Харкові, Севастополі, Києві та Київській області», - сказав міністр, якого цитує УНН.

Г. Темник зазначив, що мова йде про будівництво мікрорайонів. Він уточнив, що на 43 земельних ділянках, планується побудувати близько 200 будинків на 22 тисячі квартир.

«Зараз 23 тисячі сімей відпрацьовує свою участь у цих програмах. На реалізації є 3 тис. квартир у будинках, введених в експлуатацію. Участь у програмах беруть 392 житлових будинки на 16 тис. квартир», - зазначив Г. Темник.

Глава Мінрегіону пояснив, що будівництво мікрорайонів відбувається комплексно, за участю держави, місцевої влади та інвесторів. Також міністерство відпрацювало і надає регіонам типові проекти для будівництва житла.

Нагадаємо, цьогоріч ХК «Київміськбуд» планує здати в експлуатацію близько 250 тис. кв. м житла.

«У 2013 році ми плануємо здати в столиці 17 будинків (близько 3,293 тис. квартир) загальною площею понад 250 тис. кв.м. Крім того, на поточний рік заплановано введення будинку в смт Ореанда, в районі Ялти, на 93 квартири площею 8 тис. кв.м», - сказав президент ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір.

Оценка материала:

5.00 / 1
Влада розповідає про масове будівництво соціального житла 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.05.2013 17:35 1845
Еще материалы раздела «Економіка»