<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Бізнес
Економіка
13.05.2013 17:50 623

«Нафтогаз» можуть приватизувати - Ставицький

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький не виключає можливості приватизації НАК "Нафтогаз України".  

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок.

«Нами опрацьовуються різноманітні варіанти стосовно того, як найкраще використати ті можливості, які є в нашій державі», - сказав Е.Ставицький, відповідаючи на питання, чи передбачається приватизація НАК «Нафтогазу України».

Міністр зауважив, що уряд в межах своєї компетенції прийматиме рішення стосовно компанії, виходячи з того, яким буде остаточний закон по реформуванню компанії, який наразі знаходиться на розгляді в Верховній Раді.

«Урядом був розроблений законопроект, який надійшов до ВР. Після прийняття того, чи іншого рішення, уряд буде виходити з компетенції, яка лежить в межах Уряду для прийняття рішення яким чином реформувати НАК «Нафтогаз України»», - зазначив міністр, передає УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Нафтогаз» можуть приватизувати - Ставицький 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
13.05.2013 17:50 623
Еще материалы раздела «Економіка»