<
НОВИНИ ДНЯ: Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФ  Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.05.2013 09:15 1051

Львівська кухня відкриється для туристів з 21 червня по 7 липня

Цього року місцеві ресторації та організатори Гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці» об'єднаються задля відродження Львівської кухні. З 21 червня по 7 липня, усі гості міста, скориставшись Гастрономічною мапою, зможуть потрапити у ресторани та кав'ярні міста, де буде запропоновано страви Львівської кухні за особливими рецептами.  

«Гастрономічна мапа – це своєрідний путівник для тих, хто вже відчув інтерес до гастрономічної культури Львова. Мабуть, багато хто подорожуючи стикався із питанням, у якому ж закладі готують славнозвісні місцеві смаколики. Ми об'єднаємо ресторани та кав'ярні Львова у єдину Гастрономічну мапу, яка ознайомить всіх із унікальною місцевою кухнею», - сказав Андрій Сидор, радник міського голови з питань культури і туризму, директор гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці».

Гастрономічна мапа буде розміщена у ексклюзивній фестивальній газеті «Львів на тарілці» та на офіційному сайті Фестивалю www.lvivontheplate.com.ua, передає УНН.

В рамках фестивалю 28 червня пройде «Гала-вечеря страв Львівської кухні». За столом на галереї-терасі Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 15) зустрінуться 300 львів'ян та гостей міста.

Оценка материала:

5.00 / 1
Львівська кухня відкриється для туристів з 21 червня по 7 липня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.05.2013 09:15 1051
Еще материалы раздела «Суспільство»