<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.06.2013 14:00 6529

В Києві вводять новий штраф за недозволену мийку автомобіля

Штраф дорівнюватиме сумі трьох неоподатковуваних мінімумів – 51 грн.

В столиці вводять новий штраф для водіїв, а саме – заборону на мийку автомобіля у недозволеному для цього місці.

До такого місця належить територія, яка не є власністю водія. Уповноважені особи з главку з благоустрою складатимуть адмінпротоколи за статтею 152 (порушення правил благоустрою).

Пильних бабусь, у свою чергу, попросять доносити на порушників за гарячою лінією мерії.

Як повідомив головний спеціаліст главку з благоустрою Андрій Глущенко, окрім штрафу за миття машини у недозволеному місці, також стягуватиметься штраф і за збиток природі, який братимуть з порушників в судовому порядку. Скільки – поки що не повідомляють, проте в главку з охорони навколишнього середовища наводять приклад Німеччини, де такі штрафи доходять до €500.

За повідомленням ТСН.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві вводять новий штраф за недозволену мийку автомобіля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
16.06.2013 14:00 6529
Еще материалы раздела «Столиця»