<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2013 20:00 1223

Активістам, які «послали» Януковича, скасували вирок

Апеляційний суд міста Києва скасував постанову Оболонського районного суду щодо притягнення до відповідальності активістів «Демократичного Альянсу» за акцію «Янукович, пішов геть з Києва!».  

Про це повідомив активіст Андрій Богданович.

«Щойно Апеляційний суд міста Києва скасував постанову Оболонського районого суду щодо притягнення демальянсівців Гацька, Бойкула, Андрійченка та Делієргієвої за акцію на вулиці Богатирській «Янукович, пішов геть з Києва», яка відбулась 3 червня», - заявив він.

«Таким чином в черговий раз було підтверджено законність дій активістів «Демократичного Альянсу» і незаконність дій та свавілля міліції», - вважає Богданович.

Раніше Оболонський райсуд Києва визнав винними активістів партії «Демократичний альянс», яких затримали під час акції на шляху проходження кортежу президента. Їх було оштрафовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Активістам, які «послали» Януковича, скасували вирок 5.00 5 1
Політика / Україна
16.07.2013 20:00 1223
Еще материалы раздела «Україна»