<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2013 17:20 2155

Чечетов заговорив про волю для Тимошенко

Перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов висловив жаль з приводу того, що Юлія Тимошенко знаходиться у в'язниці і висловив побажання, щоб вона швидше повернулася у політичний процес.  

Про це Чечетов заявив у зв'язку з другою річницею перебування лідера опозиції за гратами.

«Ми глибоко шкодуємо, що Юлія Тимошенко опинилася у в'язниці. Ми б хотіли, щоб вона швидше повернулася в політичний процесс», - сказав Чечетов, звинувативши опозицію в тому, що саме соратникам Тимошенко невигідний її вихід на свободу.

У підтвердження своїх слів Чечетов нагадав, що «опозиція витрачає мільйони гривень на піар-акції Арсенія Яценюка».

«Краще б вони почали компенсувати борг Тимошенко, але вони не хочуть її свободи, оскільки, якщо Тимошенко вийде із в'язниці, вона їх «помножить на нуль»», - додав парламентарій.

Чечетов уточнив, що Президент може помилувати ув'язненого, але для цього людина має відсидіти півстроку, написати прохання про помилування і компенсувати завдану державі шкоду.

За словами Чечетова, «жодну з цих умов не виконано».

За повідомленням «КоммерсантЪ-Украина».

Оценка материала:

5.00 / 1
Чечетов заговорив про волю для Тимошенко 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2013 17:20 2155
Еще материалы раздела «Україна»