<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
08.08.2013 4081

У справі Тимошенко Януковичем хтось маніпулював - Чорновіл

Ув'язнення колишнього прем'єр-міністр Юлії Тимошенко було нелогічним кроком влади. Тому можна припустити, що президентом Україні хтось зманіпулював.  

Таку думку виловив народний депутат попередніх скликань Тарас Чорновіл.

«Момент із прийняттям цього рішення я не можу пояснити. Воно занадто не мудре. Я пригадую Януковича із тих часів, коли він проводив дуже цікаві, дуже вмілі і дуже ефективні інтриги. І вони мали певний позитив. Яким чином таке нерозумне рішення могло бути прийняте, я зрозуміти не можу», - сказав Чорновіл.

Він припустив, що хтось міг натиснути на страхи Януковича.

«Думаю, тільки одне - дійсно натиснули на його фобії та страхи. Є речі, яких він дійсно боїться. Питання свободи - несвободи у майбутньому, питання його власності, того ж Межигір'я. А Юля дуже вміло топталася по цих больових точках. Воно зіграло свою роль. Йому дуже вміло піднесли це, плюс запропонували певний вихід, пояснюючи, що без Тимошенко опозиція перегризеться, ми своїх підставних качок виставимо на лідерів опозиції, все буде знекровлене. У принципі, все так і відбувається», - зазначив Чорновіл.

За повідомленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

5.00 / 2
У справі Тимошенко Януковичем хтось маніпулював - Чорновіл 5.00 5 2
Політика / Україна
08.08.2013 4081
Еще материалы раздела «Україна»