<
НОВИНИ ДНЯ: Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.08.2013 2451

Яценюк програв суд Клюєву

Печерський районний суд прийняв рішення зобов'язати Арсенія Яценюка спростувати виголошену ним інформацію з трибуни Верховної Ради з приводу організації Андрієм Клюєвим заворушення 18 травня.  

За рішенням суду А. Яценюк повинен з трибуни ВР спростувати інформацію, яку він раніше виголосив на сесії ВР.

Також суд постановив стягнути з Яценюка 229 грн за проведення судового засідання.

Захист А.Яценюка може подати апеляцію на це рішення.
Раніше секретар РНБО Андрій Клюєв подав до суду на лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка про захист честі, гідності та ділової репутації.

«Секретар РНБО образився на те, що я заявив про те, що він скуповував тушок і те, що він мав відношення до акції 18 травня», - сказав А. Яценюк.

А. Яценюк пообіцяв у судовому порядку довести, що говорить правду: «Я готовий йти в суд тільки персонально з ним і у суді виводити його на чисту воду». Він розповів, що поскаржився Президенту на випадки скуповування депутатів. На це, за словами А.Яценюка, глава держави відповів, що треба зустрічатися.

Нагадаємо, раніше А.Яценюк назвав інциденти під час політичних акцій 18 травня спецоперацією та наголосив, що нею керував секретар РНБО Андрій Клюєв. «Я можу вам впевнено сказати, хто стоїть за організацією антифашистських мітингів, побиттям журналістів... Ця спецоперація керувалася особисто секретарем РНБО Андрієм Петровичем Клюєвим, людиною, яка особисто призначається президентом Віктором Януковичем та доповідалася особисто президенту»,- сказав А. Яценюк.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Яценюк програв суд Клюєву 5.00 5 1
Політика / Україна
08.08.2013 2451
Еще материалы раздела «Україна»