<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
16.08.2013 09:15 3366

В Криму під колесами потяга загинув донецький депутат

Людина, у якої знайдено два посвідчення - радника міністра з питань реформування дорожньої сфери та інженера Служби автомобільних доріг у Криму - загинула, потрапивши під вантажний поїзд ввечері 14 серпня недалеко від Сімферополя.

 

Про це повідомив представник лінійного відділу міліції на станції "Сімферополь".

"Чоловік перебував на шляхах, машиніст подавав сигнали, але той на них не відреагував. Потяг на великій швидкості зупинитися не міг. Людина загинула", - сказав співрозмовник агентства.

З його інформації, у загиблого знайдені 2 посвідчення та передсмертна записка, тому правоохоронці вважають, що це був суїцид.

Співрозмовник повідомив також, що чоловік проживав в Сімферополі і Донецькій області.

Міліція проводить розслідування. Прізвище загиблого джерело не уточнило. За даними ЗМІ, чоловік також був депутатом Горлівської міської ради.

На сайті міськради сказано, що радником міністра інфраструктури з питань реформування дорожньої сфери є 35-річний безпартійний Дмитро Головченко, обраний до ради від Партії регіонів.

За повідомленням "Українських Новин".

Оценка материала:

5.00 / 2
В Криму під колесами потяга загинув донецький депутат 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
16.08.2013 09:15 3366
Еще материалы раздела «Події»