<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
16.08.2013 17:45 5053

Затриманий міський голова одного з районів Тернопільщині

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно міського голови у одному з районів за фактом одержання неправомірної вигоди.

Хабар у розмірі 2,2 тис. грн та 100 доларів мер вимагав за дозвіл на розміщення об'єкту надання послуг, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно міського голови за фактом одержання неправомірної вигоди.

Згідно з санкцією інкримінованого злочину, посадовцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Затриманий міський голова одного з районів Тернопільщині 5.00 5 1
Політика / Україна
16.08.2013 17:45 5053
Еще материалы раздела «Україна»