<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.08.2013 17:30 1535

Табачник назвав виші, які він може закрити

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник оприлюднив назви вищих навчальних закладів, до яких упродовж вступної кампанії 2013 року було подано найменшу кількість заяв.  

«Сьогодні я вже можу назвати вищі навчальні заклади з найменшою кількістю заяв»,- зазначив він.

За його словами, жодної заяви від абітурієнтів не було подано до 5 вишів: ТОВ «Поліцейська фінансово-правова академія», ПВНЗ «Міжрегіональна академія бізнесу та права ім.Кручиніної», Південнослов'янський інститут вищого навчального закладу «Київський славістичний університет», коледжу «Слов'яно-грецький колегіум» ВНЗ «Київський славістичний університет» та Севастопольського економіко-правового коледжу приватного ВНЗ «Кримський інститут економіки та господарського права».

До приватного вишу «Український інститут лінгвістики і менеджменту» та Стрітівської вищої педагогічної школи кобзарського мистецтва надійшло по 4 заяви, до Хмельницького коледжу технологій і дизайну - 7, Полтавського інституту економіки та менеджменту «Світоч» - 9, а приватний навчальний заклад «Канівський еколого-інформаційно-технологічний коледж» отримав 12 заяв.

Табачник поінформував, що у плановому порядку звернеться до Держінспекції навчальних закладів з проханням упродовж четвертого кварталу перевірити рівень освіти, що надаєтья у цих ВНЗ. «Якщо якісь заклади другий-третій рік не одержують заяв, то будемо через державну акредитаційну комісію виносити питання про відкликання ліцензії на освітню діяльність», - додав він.

За повыдомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Табачник назвав виші, які він може закрити 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.08.2013 17:30 1535
Еще материалы раздела «Суспільство»