<
НОВИНИ ДНЯ: "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2013 1069

Йти у Європу Україні заважають прокурори та геї

Народний депутат від Партії Регіонів Володимир Олійник розповів, що наразі в української влади виникли проблеми із прийняттям двох євроінтеграційних законопроектів.  

За його словами, мова йде про Закон України «Про прокуратуру» та законопроект щодо дискримінації сексуальних меншин в Україні.

Із першим законопроектом виникли часові проблеми – Адміністрація Президента передала законопроект «Про прокуратуру» для аналізу Венеціанській комісії і, за його словами, процес внесення поправок до законопроекту може затягнутися до грудня 2013 року.

«Можливо і раніше грудня його вдасться ухвалити, але ми виступаємо за те, аби зробити його у найліпшому вигляді. Це ніяк не завадить євроінтеграції, адже європейці бачать, що процес пішов. Аналогічно ми брали перед Європою зобов'язання провести вибори по проблемним округам до ВР, однак проводитимемо їх 15 грудня 2013 року вже після вільнюського саміту», - зазначив В. Олійник.

Говорячи про другий проблемний євроінтеграційний законопроект – щодо дискримінації сексуальних меншин в Україні В.Олійник повторив раніше оприлюднену інформацію від керівництва фракції Партії Регіонів – на його думку цей законопроект має мало шансів на прийняття, адже депутати не ставляться до нього однозначно. Він прогнозує політичні баталії довкола даного законопроекту, які продовжуватимуться стільки, скільки разів законопроект в існуючому вигляді вноситиметься на розгляд у парламент.

За повыдомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Йти у Європу Україні заважають прокурори та геї 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2013 1069
Еще материалы раздела «Україна»