<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Події
22.10.2013 16:20 3072

В Україні з’явився новий скандальний ректор

У Сімферополі ректор Кримського університету культури, мистецтв і туризму та депутат міської ради від Партії регіонів Олег Габрієлян потрапив у ДТП.

Інцидент стався близько 8:30 ранку 22 жовтня. Учасники ДТП їхали на автомобілях Nissan та Geely.

Ректор перетнув подвійну суцільну смугу, що призвело до зіткнення з іншим авто. Однак, за словами самого Габрієляна, другий учасник аварії теж порушив правила.

«Але і він винен - у нього швидкість під 100 була», - повідомив Габрієлян.

Як стало відомо, другий водій отримав закриту черепно-мозовую травму.

«В результаті зіткнення водій другого автомобіля отримав закриту черепно-мозовую травму і був доставлений у лікарню. Зараз відділ розслідування ДТП проводить експертизи, за результатами яких буде встановлено ступінь вини учасників ДТП», - повідомив інспектор профілактичної роботи УДАІ Криму Володимир Ковтун.

За повідомленням «Вестей», «Коментарів».

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні з’явився новий скандальний ректор 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
22.10.2013 16:20 3072
Еще материалы раздела «Події»