<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізмвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
18.11.2013 16:30 7844

Племінника Мельника офіційно звинуватили у шахрайстві

Столична прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього заступника начальника Солом'янського райвідділу Державної податкової інспекції у м. Києві О. Мельника за звинуваченням у зловживанні службовим становищем, шахрайстві та підбурюванні до давання хабара.  

Слідством встановлено, що обвинувачуваний вимагав та отримав від бізнесмена 30 тис доларів США за вирішення питання про непроведення перевірок на його підприємстві. Користуючись довірою потерпілого, посадовець ввів його в оману, оскільки вирішення цього питання не входило в коло його повноважень.

Податківця викрили на робочому місці під час одержання грошей.

«Доказами, зібраними під час розслідування, у тому числі висновками фоноскопічної експертизи, повністю підтверджується вина цієї особи у вчиненні інкримінованих злочинів», - повідомив керівник управління процесуального керівництва столичної прокуратури Андрій Андрєєв.

Після ознайомлення підозрюваного з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде скеровано до Солом'янського райсуду для розгляду по суті.

Екс-податківця звинувачують за ч.3 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем з боку працівника правоохоронного органу), ч.2 ст. 190 КК України (шахрайство в особливо великому розмірі) та ч. 4. ст. 27, ч. 3 ст. 15 та ч. 1 ст. 369 КК України (підбурювання до давання хабара службовій особі).

Оценка материала:

5.00 / 1
Племінника Мельника офіційно звинуватили у шахрайстві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
18.11.2013 16:30 7844
Еще материалы раздела «Події»