<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.05.2013 18:00 901

Мера-хабарника відправили за грати

Екс-мера Красноармійська (Донецька область) засудили на 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна за хабарництво.  

Його подільника також засуджено до 8 років. Третій співучасник отримав 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на три роки.

Як нагадує прес-служба Донецької прокуратури, двоє приватних підприємців звернулися до міської ради для того, щоб придбати будівлі колишнього гуртожитку. За своє сприяння в питанні придбання цього об'єкту комунальної власності міський голова в змові з начальником комунального підприємства та приватним підприємцем вимагав хабар в розмірі 350 тисяч гривень. Після одержання грошей троє підозрюваних були затримані правоохоронними органами.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовцем).

Оценка материала:

5.00 / 1
Мера-хабарника відправили за грати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
29.05.2013 18:00 901
Еще материалы раздела «Події»