<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2013 18:45 1323

«Закон Тимошенко» може допомогти 5,5 тис. хворим в’язням

На сьогоднішній день на диспансерному лікуванні перебуває 5,5 тисяч засуджених.  

Про це під час засідання робочої групи з підготовки законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном сказав начальник медичного Департаменту Державної пенітенціарної служби України Ігор Поляков.

«На сьогоднішній день на диспансерному лікуванні перебуває 5,5 тисяч засуджених , з них 4,5 тис. з соматичними хворобами, а 1,05 тис. з важкою формою туберкульозу», - сказав він.

За його словами, максимальний термін лікування цих засуджених, відповідно до законодавства, становить півтора року.

Зі слів І. Полякова можна зробити висновок, що всі ці засуджені підпадають під дію закону щодо лікування засуджених за кордоном.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Закон Тимошенко» може допомогти 5,5 тис. хворим в’язням 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2013 18:45 1323
Еще материалы раздела «Суспільство»