<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2013 8795

Азаров збрехав про перегляд Росією газових контрактів

Жодних змін до україно-російських газових контрактів не готується, - заявив речник «Газпрому» Сергій Купріянов

«Ми цього не коментуємо», - заявив Купріянов. Представник «Газпрому» також заявив, що нічого не знає про обіцянки, начебто отримані українським урядом щодо перегляду контрактів, і порадив звернутися за подальшими роз'ясненнями до українського прем'єра.

Нагадаємо, 24 листопада в ефірі телеканалу ICTV пан прем'єр Микола Азаров заявив заявив, що Москва пообіцяла повернутися до питання перегляду газових контрактів після відмови Києва від угоди з ЄС.

«Ми упродовж цього періоду часу наполегливо переконували РФ піти на перегляд цього контракту. Зараз така обіцянка, за великим рахунком, є, і ми сподіваємося, що ми реалізуємо це в ході переговорів», - заявив Азаров.

За матеріалами: ВВС-Україна

Оценка материала:

3.40 / 5
Азаров збрехав про перегляд Росією газових контрактів 3.40 5 5
Політика / Україна
25.11.2013 8795
Еще материалы раздела «Україна»