<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2013 20:22 845

МОЗ України закликає організаторів та учасників масових акцій у центрі Києва не перешкоджати роботі швидкої допомоги

У зв’язку з проведенням масових заходів у центрі столиці значна частина Печерського району Києва виявилася заблокованою для автомобільного транспорту.

Це суттєво ускладнює, а іноді й унеможливлює, проїзд автомобілів екстреної медичної допомоги, які направляються на виклики жителів Києва з гострими станами - серцевими нападами, інсультами, невідкладними хірургічними патологіями.

Міністерство охорони здоров’я України звертається до організаторів та учасників масових заходів не вдаватися до несанкціонованого перекриття проїзної частини вулиць та не чинити перешкод пересуванню містом бригад швидкої медичної допомоги. Адже наслідком несвоєчасно наданої медичної допомоги може бути непоправна трагедія. Пам’ятайте: здоров’я та життя кожної людини залишаються безцінними за будь-яких суспільних заходів та політичних обставин.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ України закликає організаторів та учасників масових акцій у центрі Києва не перешкоджати роботі швидкої допомоги 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2013 20:22 845
Еще материалы раздела «Суспільство»