<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
18.12.2013 20:30 6864

Одного з активістів Євромайдану засудили до 3 років умовно

Активіст Олег Матяш отримав покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік.  

Печерський районний суд затвердив угоду про примирення між активістом Олегом Матяшем та потерпілим бійцем «Беркуту» відповідно до вироку суду.

О.Матяш був визнани винним у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст 345 ККУ «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків» та отримав три роки позбавлення волі з іспитовим строком на один рік.

Вирок суду набуде чинності протягом 30 днів з моменту оголошення. Суд також відмінив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який був обраний відносно О.Матяша.

В угоді про примирення не було заявлено жодних матеріальних відшкодувань.

О.Матяш вибачився перед потерпілим.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

2.33 / 3
Одного з активістів Євромайдану засудили до 3 років умовно 2.33 5 3
Політика / Україна
18.12.2013 20:30 6864
Еще материалы раздела «Україна»