<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
07.01.2014 21:00 9673

Тимчасовий голова Києва збрехав про скарги киян на Євромайдан

6 січня Анатолій Голубченко, який тимчасово виконує обов'язки голови КМДА, заявив про численні скарги до КМДА на незручності, повязані з Євромайданом.

Голубченко заявив, що "у call-центр КМДА надходить багато дзвінків зі скаргами на незручності, викликані масовими акціями на Майдані. Влада зобов'язана реагувати на такі звернення....

Активісти, здивовані такою статистикою, вирішили перевірити твердження чиновника за допомогою одного із підрозділів КМДА, сайту call-центру, на якому реєструються як скарги по телефону, так і ті, що надіслані по інтернету.

Виявилося, що за останній тиждень з'явилося лише дві скарги на Євромайдан, за дивним збігом - саме 6 січня, в день заяви Голубченка.

За неперевіреними даними, відомство Голубченка збирається збільшити статистику за допомогою вчителів та інших бюджетників, які начебто будуть дзвонити в call-центр - така інформація з'явилася у акаунтах активістів Євромайдану, які мають знайомих чи родичів-працівників бюджетної сфери.

Кияни також навели скрін-шоти сайту, станом на 14:00 7 січня 2014 року, які доводять неправдивість слів чиновника.

За повідмоленням сайту Texty.org.ua.

Оценка материала:

3.67 / 3
Тимчасовий голова Києва збрехав про скарги киян на Євромайдан 3.67 5 3
Життя та Стиль / Столиця
07.01.2014 21:00 9673
Еще материалы раздела «Столиця»