<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росіївсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.01.2014 17:15 15802

Кравчук сказав, що влада має робити з євроінтеграцією

Влада має відмінити постанову про призупинення підготовки до підписання Угоди про Асоціацію для того, щоб мати право говорити про співпрацю з Європейським Союзом.

Відповідну заяву зробив перший Президент України Леонід Кравчук під час відкриття виставки "Леонід Кравчук: 80 років з Україною" в бібліотеці В. Вернадського у Києві.

"Що б можна було зробити чинній владі? В листопаді-місяці уряд прийняв рішення про призупинення роботи над Угодою про Асоціацію. І ця постанова до цього діє. Влада заявляє, що продовжує працювати з Європейським Союзом. Там же люди сидять, які щось вміють читати й аналізувати. Якщо ви кажете, що продовжуєте працювати, але постанова діє, то що потрібно було б зробити? Відмінити постанову", - заявив Кравчук.

За словами Кравчука, відміна постанови була б свідченням того, що Україна готова надалі співпрацювати з Європейським Союзом.

"Були підстави прийняти таку постанову, бо не все було враховано, не все було зроблено. Тепер пройшов час сказати, що ми врахували деякі речі, внесли деякі поправки в Угоду про Асоціацію і будемо й надалі вносити, але постанову на сьогодні відміняємо, чим відкриваємо дорогу до співпраці з Євросоюзом", - наголосив Кравчук.

Процес підписання підготовки до підписання Угоди про Асоціацію з Європейським союзом був призупинений 21 листопада.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

4.50 / 8
Кравчук сказав, що влада має робити з євроінтеграцією 4.50 5 8
Бізнес / Економіка
15.01.2014 17:15 15802
Еще материалы раздела «Економіка»