<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Бізнес
Економіка
17.01.2014 16:30 1773

Chevron начнет добычу в Украине не ранее лета 2014 года

Компанія Chevron зможе розпочати роботи на Олеській площі не раніше третього кварталу 2014 року.

 

Так вважає міністр екології і природних ресурсів України Олег Проскуряков.

"Зараз закінчуються роботи над підписанням операційної угоди. Найближчим часом вона повинна бути підписана. Після цього протягом 90 днів компанія повинна подати програму робіт, яку вона планує на 2014 рік, і на міжвідомчій комісії щодо угод з розподілу продукції вона повинна бути схвалена. І потім компанія почне роботи на ділянці Олеська.

Орієнтовно, будемо об'єктивні, не раніше, мабуть, третього кварталу цього року", - сказав він сьогодні на брифінгу в Івано-Франківську.

Крім того, додав міністр, потрібно ще пройти екологічний моніторинг і екологічну експертизу.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

3.00 / 2
Chevron начнет добычу в Украине не ранее лета 2014 года 3.00 5 2
Бізнес / Економіка
17.01.2014 16:30 1773
Еще материалы раздела «Економіка»