<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2014 18:00 1795

У Хмельницькому будують барикади навколо обладміністрації

Мітингувальники проти влади зводять барикади навколо будівлі обласної державної адміністрації в Хмельницькому.  

Мітингувальники почали зводити барикади з ранку четверга.

Таким чином вони вимагають проведення позачергової сесії обласної ради для прийняття звернень до чинної влади із закликом припинити силове протистояння в Києві.

Активісти спорудили барикади з покришок, мішків з піском, металевих бочок і інших підручних засобів.

Біля входу в будівлю вони встановили портрет загиблого в зіткненнях з міліцією 22 січня в Києві активіста Сергія Нігояна.

Також активісти заблокували всі виходи з адміністрації та виїзд з парковки на задньому дворі.

У відповідь на вимоги мітингуючих голова облради Микола Дерикот видав розпорядження про скликання 24 січня позачерговій сесії, на якій буде розглянуто питання про суспільно-політичну ситуацію в країні.

Хмельницька міська рада на позачерговій сесії в четвер ухвалила звернення до влади, в якому закликала розпочати переговори з опозицією для розв'язання політичної кризи.

За повідомленням "Українських Новин".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Хмельницькому будують барикади навколо обладміністрації 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2014 18:00 1795
Еще материалы раздела «Україна»