<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2014 16:33 3115

Податкову міліцію у Хмельницькому зробили сексотами

Працівників податкової міліції у цивільному змушують збирати інформацію про протестувальників і передавати її керівництву.

 

Про це повідомило джерело у Головному управлінні Міндоходів у Хмельницькій області.

Як зазначив співрозмовник, податкові міліціонери, переодягнені в цивільний одяг, ходять на акції протесту, збирають інформацію, фотографують її учасників. Цю інформацію вони передають керівництву.

«Майже половина працівників «втирається» в довіру до активістів. Іншій половині міліціонерів ввели бойову тривогу. Вони ночують на роботі і чекають команди їхати до Києва на підмогу «Беркуту», - зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з регіонів відправляють працівників податкової міліції до Києва. Міністерство доходів і зборів спростовувало цю інформацію.

За повідомленням "Тижня".

Оценка материала:

3.00 / 2
Податкову міліцію у Хмельницькому зробили сексотами 3.00 5 2
Політика / Україна
27.01.2014 16:33 3115
Еще материалы раздела «Україна»