<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Події
02.02.2014 13:03 10411

Знайдений свідок вбивства Сергія Нігояна

Один з протестувальників на Євромайдані заявив, що бачив на власні очі як в активіста Сергія Нігояна влучила куля.

 

За словами активіста, за кілька хвилин до трагедії Нігоян приніс на Грушевського протигази для протестувальників. Раптом у нього влучила куля. Постраждалого негайно віднесли до санітарної частини. За декілька хвилин активіст помер.

"Я бачив, як у нього влучила куля . Підбіг до нього і відразу відніс в санітарну частину. Через 15 хвилин Сергій помер", - говорить свідок.

Нагадаємо, активіста Сергія Нігояна вбили 22 січня пострілом в груди. Хлопець перед смертю сказав батькові, що стоятиме на Євромайдані до кінця. В той же день був вбитий інший активіст – громадянин Білорусі Михайло Жизневський.

За повідомленням "15minut".

Оценка материала:

5.00 / 1
Знайдений свідок вбивства Сергія Нігояна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
02.02.2014 13:03 10411
Еще материалы раздела «Події»