<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
05.08.2013 15:35 1117

Запорізький бізнесмен сів на 15 років за подвійне вбивство

Шевченківський районний суд Запоріжжя засудив місцевого бізнесмена за вбивство до 15 років ув'язнення.  

Про це повідомили в місцевій облпрокуратурі.

«Шевченківський райсуд Запоріжжя засудив запорізького 50-річного бізнесмена Миколу Кузнєцова до 15 років ув'язнення, якому інкриміновано одразу три статті ККУ - навмисне вбивство та замах на вбивство, а також незаконний обіг вогнепальної зброї», - йдеться у повідомленні.

9 березня 2012 року Кузнєцов розстріляв на вулиці двох друзів, які нібито заважали йому проїхати по вузькому провулку. Один з хлопців, Сергій Омельяненко, на той час щойно одружений, помер в реанімації, другий, Олександр Ільченко - співробітник міліції, отримав тяжке поранення.

Слідчі довели, що вбивство другої особи злочинець не довів до кінця лише тому, що зброя дала осічку.

За інформацією облпрокуратури, під час судових дебатів державний обвинувач запропонував суду призначити М. Кузнєцову покарання за сукупністю злочинів у вигляді 15 років позбавлення волі. Суд погодився з аргументами прокурора і визнав за доцільне саме таке покарання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Запорізький бізнесмен сів на 15 років за подвійне вбивство 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
05.08.2013 15:35 1117
Еще материалы раздела «Події»