НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2014 16:23 3169

Призначено головного митника України

Кабмін призначив Віталія Науменка на посаду заступника міністра доходів і зборів, заступника ліквідаційної комісії Міндоходів, який займатиметься питаннями митної служби.  

Про це на прес-конференції повідомив міністр Кабміну Остап Семерак.

"Науменко Віталій Петрович призначений заступником ліквідаційної комісії,,заступником міністра доходів і зборів, який займатиметься митною службою", - повідомив він.

Міністр роз'яснив, що протягом 2 тижнів Науменко повинен буде підготувати відповідні документи з розробки положень та штатного розпису Державної митної служби.

За його словами, після розробки таких документів буде прийнято остаточне рішення про призначення голови Митної служби.

Науменко останні роки керував групою митних процедур та міжнародної торгівлі в компанії KPMG в Україні, а також був співголовою митного комітету Американської торгової палати.

За повідмоленням "Українських Новин".

Оценка материала:

5.00 / 1
Призначено головного митника України 5.00 5 1
Політика / Україна
12.03.2014 16:23 3169
Еще материалы раздела «Україна»