<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2014 16:32 2588

В штабі АТО зміни: нарешті прийшли люди з досвідом

У штабі антитерористичної операції сталися зміни.

 

Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«У штабі АТО вироблено ротацію, прийшли люди з досвідом того ж Іраку, це вже не кабінетні та паркетні генерали, а люди, які працювали в подібних ситуаціях, і це вселяє певні сподівання», - сказав він.

Тимчук теж нагадав, що неодноразово проходила інформація про те, що дані зі штабу АТО просто зливаються сепаратистам. За його словами, цьому є підтвердження: «СБУ повідомляла, що це правда, і що люди, які цим займалися, виявлені».

Водночас, зазначив координатор ІС, з огляду на загибель 7 десантників 95 аеромобільної бригади ВС України 13 травня при зіткненні з терористами під Краматорськом «виникає чимало питань організації таких операцій».

«Коли організовується марш, мають бути похідна охорона, розвідка тощо. Наскільки ми бачили, цього не було. Думаю, що це просто халатність і непрофесіоналізм», - заявив Тимчук.

По материалам Укрінформ

Оценка материала:

5.00 / 2
В штабі АТО зміни: нарешті прийшли люди з досвідом 5.00 5 2
Політика / Україна
15.05.2014 16:32 2588
Еще материалы раздела «Україна»