<
НОВИНИ ДНЯ: Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборонивсі новини дня
29.07.2014 953

НБУ зняв антикризове обмеження на суму переказів інвалюти

Національний банк України (НБУ) вніс зміни у свою постанову від 30 травня №328, зокрема, знявши обмеження на суму переказів іноземної валюти з поточних рахунків фізичних осіб.

Згідно постанови НБУ від 28 липня №449, скасовано також норму про обмеження на рівні 15 тис. грн суми переказів інвалюти без відкриття рахунку, а також норму на обмеження розміру переказів із поточного рахунку суми в межах від 15 тис. грн до 150 тис. грн на місяць в еквіваленті.

Крім того, обмеження на видачу готівкових коштів у національній валюті в межах до 150 тис. грн на добу на одного клієнта тепер не поширюється на виплати гарантованих сум відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

НБУ також скасував такий тимчасовий захід, як нульову ставку резервування засобів за договорами залучення банками валюти від нерезидентів на термін до 183 календарних днів.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ зняв антикризове обмеження на суму переказів інвалюти 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
29.07.2014 953
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»