НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
12.08.2014 689

Нацбанк не виключає запровадження адмінзаходів для стабілізації гривні

Національний банк України вже розробив низку адміністративних заходів для стабілізації ситуації на валютному ринку, проте очікує погодження їх із Міжнародним валютним фондом (МВФ) у рамках програми stand-by.

«Якби я була вільна від усіх зобов'язань за програмою з МВФ, то, можливо, це (ввести адмінзаходи) було б необхідно зробити ще наприкінці минулого тижня. Але ми направили їх МВФ, і нам потрібен час для обговорення», - заявила голова Національного банку України Валерія Гонтарева у Верховній Раде у вівторок.

Водночас голова НБУ зазначила, що обговорення інструментарію таких заходів відбувається дуже конструктивно, зокрема, конференц-дзвінок відбувся 11 серпня. «Якщо ринкові заходи не спрацюють, то запропонуємо жорсткі адмінзаходи на час дії АТО», - наголосила Гонтарева.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацбанк не виключає запровадження адмінзаходів для стабілізації гривні 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
12.08.2014 689
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»