<
НОВИНИ ДНЯ: Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього рокувсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
17.06.2009 13:35 14903

Sandora запустила новую производственную линию

15 июня 2009 года на производственном комплексе № 2 компании «Сандора» в с. Мешково-Погорелово запущена новая производственная линия. Линия предназначена для выпуска газированных напитков (CSD) в форматах упаковки 0,5л, 1л, 2л, и 2,5л. Мощность линии составляет 170 млн литров/год или 28 800 бут/час. На новой линии планируется начать локальное производство новой линейки продукции компании.

В ближайших планах компании также запуск второй CSD линии.

Ожидается, что после запуска 2-х новых линий мощности компании увеличатся на 35% и достигнут 1,5 млрд л/год.

Генеральный директор компании «Сандора» Нил Старрок: «Новые производственные линии – это еще один шаг в реализации стратегического плана развития компании, направленного на укрепление наших позиций на украинском рынке безалкогольных напитков. Мы не останавливаемся на достигнутом и постоянно работаем над развитием нашего бизнеса, предлагая нашим потребителям широкий ассортимент продукции самого высокого качества.»

Инвестиции в новые CSD линии составили около $40 млн.

Оценка материала:

3.20 / 5
Sandora запустила новую производственную линию 3.20 5 5
Прес-релізи / Товари та послуги
17.06.2009 13:35 14903
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний