<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
06.09.2016 1960

ЖК «Перспектива» не причетний до проектів Войцехівського

Будівництво нового  житлового комплекса «Перспектива» здійснюється компанією ТОВ «Глобал Строй-3.

Редакція інформаційного порталу «Багнет» перевірила , що ТОВ «Глобал Строй-3» не мало раніше та не має зараз жодних господарських чи будь-яких інших відносин з компаніями в яких фігурує чи фігурував Анатолій Войцехівський.

 

Це підтверджується офіційними документами компанії, з якими можна ознайомитись за посиланням тут.

Наразі, розповсюдження недостовірної інформації  щодо ТОВ «Глобал Строй-3», є нічим іншим, як бізнесовою нечесною грою конкурентів, маніпулюванням людьми (потенційними покупцями нерухомості) з метою дискредитації репутації та іміджу  добропорядного забудовника.

У компанії ТОВ «Глобал Строй-3» запевняють, що їхня діяльність жодним чином не є дотичним до групи компаній під назвою «Сіті Груп» та/або «Укогруп». Жодних доказів іншого (крім пустослів’я) немає.

Нагадаємо, 15 липня 2016 року Генеральна прокуратура України заарештувала Анатолія Войцехівського, засновника будівельних пірамід «Укогруп» та «Сіті груп». Серед іншого його звинувачують у самовільному зайнятті земельних ділянок у місті Києві, використання їх у 2004-2016 роках для незаконного будівництва житлових та офісних комплексів, привласнення коштів інвесторів в будівництво, ухилення від сплати податків.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЖК «Перспектива» не причетний до проектів Войцехівського 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
06.09.2016 1960
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»