<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
07.09.2016 449

Сучасна нерухомість - можливість жити по-новому

Кожна родина хоче жити окремо, але не у всіх є фінансова можливість. Ідеальним виходом з положення буде купити нерухомість в Чернівцях на етапі будівництва.

etapy_pokupki

Кожна молода сім'я намагається придбати власне житло. І це не дивно, тому що вити сімейне гніздечко краще в окремій квартирі. Адже вже давно перевірений факт, що якщо дівчина приходить в сім'ю чоловіка, то їй доводиться підкорятися свекрусі в питаннях ведення господарства. А це мало кому сподобається, адже кожному хочеться по-своєму організовувати побут і порядки в своїй родині. Ідеальним виходом з положення буде купити нерухомість в Чернівцях на етапі будівництва. Знайти хорошу пропозицыю можна на сайті http://suzirya-ltd.com. У цьому є ряд переваг:

• найперше, це вартість, яка буде набагато нижче, тому що забудовники пропонують квартири в будинках, які не здані в експлуатацію, набагато дешевше. Вони доступні ширшому колу населення. Деякі можуть подумати, що є ризики, але в цьому випадку потрібно звертатися в серйозні і перевірені компанії;

• друге - це те, що новобудови зводяться в районах з розвинутою інфраструктурою. У їх мешканців не буде проблем з походами в магазини, аптеки, з влаштуванням дитини в школу, садочок, тому що продаж нерухомості в Чернівцях здійснюється в таких районах, де це все є;

• третє - це сама квартира, яка відповідає всім європейським стандартам. Сам будинок зводиться з використанням новітніх якісних технологій. Що стосується квартир, то вони зовсім не схожі на «хрущовки» минулого століття, коли завдання у забудовників було просто забезпечити, якомога більшу кількість громадян житлом, а про комфорт ніхто не замислювався. На сьогоднішній день це питання цікавить обидві сторони в першу чергу. Відповідно, нерухомість в Чернівцях відрізняється комфортністю, тому що є всі умови для якісного життя сучасної сім'ї.

Переваги сучасних квартир

На відміну від квартир старого фонду, новобудови можуть похвалитися просторою, світлою житловою площею з новою сантехнікою, електричною розводкою, сучасними вікнами і дверима. Часто є можливість планування за власним проектом. І вже не потрібно жити в квартирах, зроблених за шаблоном.

Що стосується самого будинку, в якому знаходиться квартира, то тут також є, чим похвалитися: новий, завжди працюючий ліфт, світлі гарні сходи, порядок в під'їздах.

І останній, важливий аргумент - це упорядкований двір з дитячими майданчиками та зонами відпочинку, стоянкою. Без цього всього сучасний житель вже просто не може обійтися, тому що це зручно, красиво і правильно. Сучасна квартира в новобудові просто не може не сподобатися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сучасна нерухомість - можливість жити по-новому 5.00 5 1
Прес-релізи / Нерухомість
07.09.2016 449
Еще материалы раздела «Нерухомість»