<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
14.07.2009 20:09 15364

«ПОЛУЧИ СВОЙ ПОДАРОК В САЛОНАХ RENAULT!»

Акция «ВПЕРЕД І ВГОРУ!» разом з RENAULT» продолжается! С 18 июня компания «Рено Украина» проводит необычную акцию с призывом: «ПОЛУЧИ СВОЙ ПОДАРОК В САЛОНАХ RENAULT!»

В Украине «Героем» новой акции стал Renault Koleos – флагман модельного ряда Renault. Мощная рекламная кампания уже привлекла большое количество посетителей автоцентров дилерской сети Renault. Согласно предварительным подсчетам, которые были проведены по всей Украине, с 18 июня по 7 июля 2009 года дилерскую сеть Renault посетило более 10 000 человек. И почти 80% всех посетивших протестировали автомобили.

Акция не заканчивается и в течении еще 25 дней, до 31 июля, двери всех дилерских центров Renault по всей Украине будут открыты для посетителей, желающих забрать свой подарок и узнать больше о марке Renault.

После проведенного тест-драйва, каждый посетитель получает подарок!

ГЛАВНЫЙ ПРИЗ акции – это пять неимоверных семейных путешествий в Париж, каждое из которых рассчитано на четырёх членов семьи (2 взрослых и 2 детей до 18 лет).

Победители будут иметь возможность:

- посмотреть на столицу Франции с высоты птичьего полёта,

- насладиться прогулкой по р.Сене,

- поужинать в фешенебельном ресторане «Жюль Верн» на самой верхушке Эйфелевой башни!

Участниками розыгрыша ГЛАВНОГО ПРИЗА станут те, кто приобретет любой автомобиль из модельного ряда Renault или Dacia в период с 18 июня по 31 июля 2009 г.

Более детальную информацию об условиях акции можно узнать, посетив дилерскую сеть Renault в период с 18 июня по 31 июля 2009 года, а также - на официальном сайте: www.renault.ua

Image

Оценка материала:

3.14 / 7
«ПОЛУЧИ СВОЙ ПОДАРОК В САЛОНАХ RENAULT!» 3.14 5 7
Прес-релізи / Авторинок
14.07.2009 20:09 15364
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 378
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 303
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370