<
НОВИНИ ДНЯ: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦКвсі новини дня
Політика
Україна
10.11.2016 1767

Київський суд заарештував чиновника-хабарника

Подільській районний суд Києва заарештував начальника відділу Солом’янської райдержадміністрації, викритого в систематичному вимаганні хабарів від підлеглих.  

Начальнику відділу контролю за благоустроєм Солом'янської РДА інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

За клопотанням слідчого, погодженим з місцевою прокуратурою, Подільській райсуд столиці обрав для зловмисника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 1 млн грн застави.

Посадовець вимагав від підлеглих щомісячну неправомірну вигоду у розмірі 100 тис. грн, погрожуючи в разі їхньої незгоди вжити заходів керівного та дисциплінарного впливу, аж до звільнення з посад. Зловмисника було затримано під час одержання чергової щотижневої передачі грошових коштів у розмірі 13 тис. грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київський суд заарештував чиновника-хабарника 5.00 5 1
Політика / Україна
10.11.2016 1767
Еще материалы раздела «Україна»