<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
24.07.2009 17:40 17025

Млин ожив! Істинна марка робить справжні вчинки!

18 липня 2009 року в Національному етнографічному музеї архітектури та побуту України в Пирогово в рамках Свята Жнив відбулося урочисте відкриття відреставрованого при благодійній підтримці нової горілчаної ТМ «Істинна» млина з хутора Лісовий Ніжинського району Чернігівської області.

Прекрасний настрій всіх присутніх у Пирогово на Святі Жнив яскраво демонстрував красу українських традицій та щирість української душі. Сучасні українці мали змогу відчути життєдайну силу старовинного обряду Жнив, замилуватися красою пшеничного поля та українським співом, побачити як велично виглядає і жниварська процесія, і в»язання снопів, і обмолочення пшениці ціпами. Кожний бажаючий мав змогу спробувати косити пшеницю, в»язати сніп, попрацювати ціпами, потримти в руках повну жменю обмолоченого зерна, відчути його теплоту, силу та сонячний запах, з»єднатися з прадавніми коренями, які живуть в кожному з нас, відчути те справжнє, що робить кожного з нас щасливою людиною. Атмосфера свята була щедрою на добро, благородною та по-справжньому святковою. Урочистий настрій створило відкриття млина з хутора Лісовий, який ожив вперше за 30 років. Кожний (а багато присутніх перший раз в житті в живу, а не в кінофільмах!) зміг побачити, як обертаються лопасті вітряка.

На відкритті відреставрованого вітряка з хутора Лісовий Федака Павло Михайлович, директор Національного музею архітектури та побуту України, привітав учасників Жнив із святом та побажав довгії літа. Він подякував за благодійну підтримку у реставрації млина ТМ «Істинна». «Мені було приємно, що знайшлися люди, які з розумінням поставилися до проблем збереження пам”яток історії культури, нашого минулого. –відзначив він, - За благодійні кошти відреставровано один із цінних пам”яток народної культури. нашого народу. Такі приклади благодійництва, на жаль, на сьогоднішній день не є ще масовими. Ми сподіваємося, що за прекрасним прикладом підуть інші благодійники. Тоді можна буде зробити ще багато добрих справ як тут у музеї, так і в нашій країні.»

Євген Саранцов, бренд-менеджер ТМ «Істинна» акцентував на тому, що марка на ринку вже близько чотирьох місяців, але голосно заявила про себе тільки зробивши справжній вчинок, який показує, що марка на 100% українська: «Істинна» підтримує все натуральне, істинне, справжнє, своє - істинні почуття, справжні вчинки, чесне, гідне, своє, українське, цінне завжди в усі часи. Спокійне благородство, чемна простота, щирість душі та натуральність реакцій лягли в основу створення марки та стали її суттю. Тому ми виділили кошти на реставрацію млина Лісовий в Пирогово. Ми хочемо, щоб традиції, історія, все, чим українці можуть пишатися сьогодні, в тому числі найбільший в Європі музей під відкритим небом Пирогово, розвивалися та приносили нам радість і щедрість душі»

 

Довідкова інформація про ТМ «Істинна»:

В квітні 2009 року на ринок вийшла нова горілчана ТМ «Істинна» - Справжня. Своя. На 100 відсотків українська, «істинно українська горілка». Фірмові зовнішні ознаки ТМ «Істинна» - благородна простота та природна стриманість, що виявляються в унікальній пляшці у формі пшеничного снопа, пшеничному фірмовому кольорі на ковпаку, етикетці; логотипі-назві з пшеничним колосом, щоб акцентувати натуральність; млині – символі марки – зображеному на етикетці та мішку з зерном; мішечоку з зерном із зображенням млина з одного боку та написом «виготовлено з найкращих сортів пшениці» - з іншого – також ознака натуральності. ТМ «Істинна» виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів на сучасному заводі в Харківській області, в Малинівці. Підприємство сертифіковано міжнародним знаком якості ISO за екологічну чистоту продукту. Ціна також чесна українська – 17 грн./0,5л/

Оценка материала:

3.22 / 9
Млин ожив! Істинна марка робить справжні вчинки! 3.22 5 9
Прес-релізи / Товари та послуги
24.07.2009 17:40 17025
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний