<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
04.08.2009 19:21 19346

FORD продовжить участь у WRC згідно нового дворічного договору з M-SPORT

ЮВЯСКЮЛЯ, ФІНЛЯНДІЯ, 29 липня 2009 року – Компанія Ford of Europe сьогодні підтвердила намір залишитись на Чемпіонаті світу з ралі FIA, повідомивши про свою участь у наступних двох сезонах. Разом із давнім партнером M-Sport, Ford продовжить свої успішні виступи у WRC у 2010 та 2011 роках. 

Автомобіль-рекордсмен Ford Focus RS World Rally Car, який отримував кубок конструкторів у 2006 і 2007 роках, знову боротиметься за місце в чемпіонаті у наступному сезоні. У 2011 році команда «пересяде» на новий Ford Fiesta S2000, створений на основі надзвичайно успішної серійної моделі Fiesta, що є одною з найпопулярніших у Європі.

У команді залишиться та сама розстановка пілотів: Мікко Хірвонен / Ярмо Летінен та Ярі-Матті Латвала / Міікка Антілла. Головні партнери BP та Abu Dhabi також продовжать надавати свою підтримку.

Ford має довгу та успішну історію участі у світових ралі. З огляду на 71 світову перемогу у WRC та рекордну серію зі 115 очкових фінішів, команда Ford є одною з найбільш успішних і впливових у серії. Ралі Фінляндія на цьому тижні починається для команди з перших місць Мікко Хірвонена та Ярмо Летінена у таблиці пілотів; попереду ще чотири раунди. 

Голова правління та головний виконавчий директор Ford of Europe Джон Флемінг підкреслив серйозність намірів обох сторін: «Ми тісно співпрацювали з Малколмом та M-Sport, щоб досягти таких результатів, і сьогоднішнє оголошення є важливим, тому що воно підтверджує наше прагнення зберегти лідерські позиції Ford в автоспорті в усьому світі. Це поновлене прагнення дедалі зміцнить наші чудові стосунки з Малколмом та його самовідданою командою».

 «WRC – це найважчі в автоспорті змагання для автомобілів, що створені на базі серійних, і ми у захваті від перспективи залишитись у чемпіонаті. Я гадаю, що наші успіхи у WRC та інших видах автоспорту дають співробітникам Ford привід пишатись компанією, у якій вони працюють. Я сподіваюсь, вони розділять мою гордість за те, що автомобілі Ford бачитимуть на п’єдесталі пошани і в наступні роки» – додав він.

Іен Слейтер, віце-президент Ford of Europe з комунікацій та зв’язків з громадськістю, сказав: «Усі в компанії Ford пишаються нашою довгою історією в автоспорті, пишаються нашими успіхами у WRC, особливо титулами чемпіонів світу 2006 та 2007 років, і це нове підтвердження стосунків з Малколмом та WRC свідчить, що ми прагнемо до нових успіхів.

Позаяк Чемпіонат світу з ралі є дуже важливим для Ford, ми розуміємо, яке значення має непереривність участі Ford у WRC. Усі докладають великі зусилля, щоб зробити міжнародні ралі більш привабливими для виробників, ЗМІ та глядачів, і ми впевнені, що це принесе переваги компанії Ford та залучить більше конкурентів у наступні роки».

Джерард Куїнн, головний менеджер з автоспорту Ford of Europe, прокоментував сьогоднішнє оголошення. «Метою участі Ford у WRC є демонстрація якостей наших серійних моделей та відкрите звернення до публіки в умовах неймовірної конкуренції. WRC – це всесвітній автомобільний салон, і продовження участі в чемпіонаті є вигідним не лише для Ford, а для автоспорту в цілому.

«Останнім часом у WRC спостерігається значний прогрес, зокрема зниження вартості участі та затвердження нових довгострокових технічних норм, що забезпечать виробникам вкрай необхідну ним стабільність. Ми вважаємо, що з цими змінами чемпіонат буде ширше освітлюватись у пресі, по мірі свого постійного розвитку, що заохочуватиме інших виробників йти нашими слідами у наступні два роки», - сказав Куїнн.

Керівний директор та директор команди Малколм Уїлсон зазначив: «Я у захваті від перспективи подальшого співробітництва з Ford. Це оголошення є ще одним знаком довіри до M-Sport та свідчить про велике значення WRC для Ford.

«Ми маємо молоду та динамічну команду пілотів, яка постійно набуває досвіду та зрілості. Focus RS WRC не припиняє демонструвати швидкість, силу та надійність, і водночас у нас є інфраструктура на базі нашого Dovenby Hall, де за підтримки Ford ми розроблятимемо Fiesta S2000 – автомобіль, що має бути здатним дати бій нашим суперникам у 2011 році. Ми виступаємо у WRC не заради розваги, ми боремось за титули та зробимо все заради перемоги».

«Упродовж 2010 та 2011 років ми сподіваємось забезпечити постійну значну присутність Ford у пункті технічного обслуговування WRC, як завдяки офіційній «заводській» команді, так і завдяки нашим клієнтам», - додав Уїлсон.

 

 

Оценка материала:

3.71 / 7
FORD продовжить участь у WRC згідно нового дворічного договору з M-SPORT 3.71 5 7
Прес-релізи / Авторинок
04.08.2009 19:21 19346
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 378
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 303
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370