<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.01.2021   США   Радіо Свобода, Associated Press, Reuters
21786 Метки:  протесты, США, Трамп, штурм.

Штурм Капітолія

Група прихильників президента США Дональда Трампа 6 січня після мітингу в Вашингтоні увірвалася в будівлю Капітолію, де в цей час проходила спільна сесія палат Конгресу Сполучених Штатів. Вона була повинна офіційно затвердити голоси виборників, поданих на виборах, і перемогу демократа Джо Байдена. У засіданні оголосили перерву і поліція Капітолію евакуювала членів Конгресу з будівлі.
Четверо людей загинули під час штурму. За повідомленнями місцевих медіа, одна із загиблих – жінка, яку госпіталізували з пораненнями, прихильниця Трампа та ветеранка, яка 14 років служила у Військово-повітряних силах США. За повідомленням поліції Вашингтона, ще троє людей померли внаслідок «аварійних медичних випадків», які виникли під час сутичок. За участь у штурмі заарештували 52 людини.
Раніше у центрі Вашингтону, поряд із Білим домом, пройшов мітинг прихильників Трампа. У ньому взяли участь кілька тисяч осіб. Трамп звернувся до своїх прихильників, стверджуючи без підстав, що вибори у нього вкрали, і що він ніколи не поступиться Байдену.
Конгрес Сполучених Штатів затвердив результати виборів, згідно з якими представник Демократичної партії Джо Байден офіційно переміг на виборах президента США. Таке рішення члени Конгресу затвердили 7 січня, після того, як Капітолій звільнили від прихильників Трампа, що взяли його штурмом.
Цей крок є останнім у виборчому процесі для визнання переможцями Байдена і обраної віцепрезидентки Камали Гарріс за підсумками виборів 3 листопада. Тоді Байден змагався за посаду президента із нинішнім очільником держави Дональдом Трампом. Колегія виборників підтримала Байдена 306 голосами проти 232. Інавгурація Байдена відбудеться 20 січня.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ЗСУ, Новый Год, мир, суд, Верховная Рада, выставки, пандемия, путешествия, Одесса, передовая, политика, технологии, люди, визиты, живопись, корабли, зима, война, дети, футбол, Путин, фотоподборки, учения, Киевщина, карантин, уикенд, животные, мода, пейзажи, спорт, Карпаты, столкновения, фотография, Киев, выборы, автомобили, Россия, Китай, оккупация, пожары, военная техника, соревнования, музыка, митинги, авиация, традиции, коронавирус, культура, солдат, акции, архитектура, Александр Зубко, Бахмут, полиция, Дмитрий Дятлов, искусство, НАТО, ВСУ, Війна, самолеты, Динамо, портрет, Польша, обстрелы, #Євромайдан, Шахтер, праздники, Львів, фотопроект, США, церковь, тест-драйв, город, медицина, терроризм, дизайн, Крым, Нацгвардия, природа, фестивали, ВМС, женщины, пляжи, Сергей Смоленцев, экология, Зеленский, фотоконкурсы, ДСНС, Майдан, история, стихийные бедствия, Донбасс, протесты, сборная Украины, юмор, парады, Порошенко, марш, туризм, общество

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36